Biefstuk met mosterd-sjalottensaus

Ingrediënten

  • 4 biefstukken (ca 125 gr per stuk)
  • 4 el olijfolie
  • 75 gr boter
  • 250 gr sjalotten, gepeld, in kwarten of ringen
  • 1 el mosterd
  • 50 ml rode port

Bereidingswijze

  1. Dep het vlees droog en bestrooi met zout en peper
  2. Verhit de olie en boter en bak de biefstukken 2-3 minuten per kant
  3. Neem ze uit de pan en laat ze rusten onder aluminiumfolie
  4. Fruit de sjalotjes in het bakvet
  5. Voeg de mosterd, port en 100 ml water toe en stoof 2-3 minuten
  6. Serveer de biefstuk met de mosterd-sjalottensaus

Lekker met aardappelpuree en gestoofde cranberry’s met appel en frambozen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *