Visschotel met aardappelpuree

Ingrediënten

  • 1 courgette, in blokjes
  • 3 tomaten, in blokjes
  • 125 ml crème fraiche
  • 2 schaaltjes aardappelpuree (koelvers, a 450 gram)
  • 2 blikjes zalm, uitgelekt
  • 3 bosuitjes, in ringetjes
  • 4 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden

Bereiding

  1. Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie en bak al roerend op hoog vuur de courgette, tomaat en knoflook tot deze lichtbruin zijn
  2. Roer de crème fraiche erdoor en laat het geheel even afkoelen
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden
  4. Vet de ovenschaal in met een lepel olijfolie en verdeel de helft van de puree over de schaal
  5. Schep hier het courgettemengsel op
  6. Meng de zalm met de ringetjes bosui en verdeel dit over het groentemengsel
  7. Schep de rest van de puree erover heen
  8. Sprenkel er nog een el olijfolie over en plaats het gerecht 20 minuten in de oven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *